De grootste gids naar Houten vloeren

Europa Parket kan zijn ons vakman als het gaat om patroonvloeren. Naast de veel verkochte visgraatvloer kunnen wij tevens een meeste ingewikkelde patroonvloeren bezorgen en leggen.

U dan ook bezit ze vast immers gezien op een woonbeurs of in de ‘Ariadne’, ‘Wonen antieke stijl’ of andere woonbladen. Hippe houten vloeren in ettelijke tinten melden jouw woonhuis een persoonlijk karakter en een momenteel zo gewilde ‘broccante” look

Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Barendrecht. Kom naar de showroom een vrijblijvend adviesgesprek en neem rustig de prijsopgave over de concurrent mee.

De aanleiding daarvan kan zijn het ook het authentieke karakter mits dit zorgeloos plezier hebben betreffende een vloer in de huidige moderne woningen gewaarborgd moeten blijven. Geen eiken vloeren die weet honderdtallen jaren ergens hebben gelegen, maar wel eiken vloeren die gelijke look en ambiance hebben.

Daarom bezorgen we desgewenst een onbehandelde vloer welke u zelf kunt schilderen in een kleur van uw voorliefde. Waarom kiezen voor een grenen vloer?

Over de onderkant zit een eiken toplaag van hout. Multiplank planken komen altijd onbehandeld aan en behoren te uiteraard alsnog bewerkt geraken. We veven voor Laminaat en Parket multiplank vloeren veelal alleen betreffende een olie, wax ofwel lak.

Klasse 31, 6mm ofwel 7mm grote vloeren - bestemd wegens slaapkamer/zolder/éénpersoons huishouden/korte ruimtes. Kortom: ruimtes die ook niet intensief ofwel niet dikwijls belopen geraken.

Onze eiken vloeren bestaan al in de fabriek afgelakt betreffende uv geharde lakken waardoor moeilijkheden met het looizuur uitgesloten zijn. Het eiken lamelparket wat wij voorstellen kan zijn buitengewoon passend teneinde op vloerverwarming te leggen. Hardheid volgens Janka 6.300N

Een gevarieerd collectie, doch wel ons overzichtelijk assortiment, waardoor u door een bomen het bos alsnog kunt zien. Ook kan zijn het collectie iedere keer up-to-man betreffende parketvloeren in overeenstemming met een laatste trend.

Ten slotte bestaan massief grenen vloeren geluidsisolerend. Het komt door de dikte van het bouwstof. Ter vergelijking: laminaat genereert juist goede tonen en isoleert bijna niet.

Ons houtenvloer/parketvloer is wat wat u dan ook voor jarenlang woonplezier aanschaft. Ons hoge kwaliteit en juist advies is dus bijzonder cruciaal. Beide vindt u dan ook bij Europa Parket! Tussen het genot van ons kopje koffie laten wij u met genoegen de opties opmaken. 

Een goede vervanger vanwege een massieve plank kan zijn een Multiplank, ook deze uitvoering kan in ons antieke uitvoering afgeleverd geraken. kijk hier Gezaagd uit oude eiken bielzen. Raftwood houten vloeren. klik  hier vanwege info. Of ga eenvoudig voor een gekastijde Abdijvloer. 

Overtuigd betreffende de voordelen betreffende lamelparket of multiplank? Kom naar onze showroom ofwel bezoek dit assortiment multiplank vloeren op de site. Heeft u nog vragen? Neem aanraking betreffende het op.

Voordeligste houten vloeren vindt u voor Laminaat en Parket. Schroom u ook niet en kom eens langs in ons van de filialen. Dan kunt u dan ook op uw gemak ons kijkje nemen in ons ruime assortiment houten vloeren en kunnen we u desgewenst raadgeving geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *